Infrastructuurmanagement – van alle kanten goed bekeken

Behoefte aan diepgaande kennis en pragmatische knowhow over DevOps of open source infrastructuur? Op zoek naar een ervaren Ops Engineer die van aanpakken weet, of is er morgen een kant en klare complete deployment-omgeving nodig? Met Techforce1 is het in een handomdraai geregeld.

Onze Operations (Ops) Engineers hebben jarenlange ervaring met het bouwen van high available infrastructuren voor mission critical applicaties. We leveren compleet ingewerkte (Agile) teams die ideeën kunnen ontwikkelen en uitvoeren. Van concept tot complete realisatie.

Techforce1-teams bestaan uit ervaren, gedreven en mondige engineers die zich een omgeving snel eigen maken en vlot resultaat weten te boeken. En die in alle gevallen ontwerpen, bouwen en testen met de meest moderne tooling, zodat de organisatie direct profiteert van een even eigentijdse als futureproof inrichting.

Software Development – kritisch, flexibel en snel inzetbaar

Het projectteam tijdelijk versterken? Tijdens kritieke fases van het project, of om de kennisopbouw te versnellen? Op zoek naar (hands-on) ervaring met de nieuwste tools en talen zoals Java, Kotlin, Scala, Polymer, Docker en Akka? Onze Development (Dev) Engineers komen in dat geval als geroepen.

De engineers van Techforce1 zijn thuis in de nieuwste tooling en beschikken over een enorme drive om omgevingen te doorgronden. Zo ontwikkelen we vanuit greenfield-situatie applicaties, bouwen we bestaande applicaties om naar moderne toolstacks en kunnen we uiteraard ook nieuwe functionaliteit aan bestaande applicaties toevoegen.

Altijd volledig geautomatiseerd, altijd vanuit een Continuous Integration & Deployment mindset.

Continuous Deployment – van zorg en aandacht naar zekerheid

Ook voor het ontwerpen en realiseren van Continuous Deployment-omgevingen ligt Techforce1 voor de hand. Versiebeheer, code-styling, automatisch testen, automatische deployments; we borgen dat de Software Engineers zich colledig kunnen concentreren op hun kernactiviteiten, en dat de organisatie geen resources hoeft te verspillen aan repetitieve taken. Zo scheppen we de voorwaarden om de kwaliteit van de software continu te verhogen en de aanwezigheid van bugs alsmaar verder te verlagen.