Techforce1 is een hechte club bevlogen engineers met een missie: het ontwikkelen, inrichten en stroomlijnen van foolproof applicaties, processen en architecturen. Systemen waar je – juist ook in de realisatie ervan – geen omkijken naar hebt. Dat is ons idee van eersteklas dienstverlening.

Eigenzinnig, communicatief, mondig, onze DevOps engineers zijn niet alleen technisch ijzersterk, het zijn allereerst vooral ook teamspelers. Collega’s waar je wat aan hebt. Die helder voor ogen hebben wat het doel is en die weten dat je samen sterker staat. Collega’s om op te bouwen.

Het uitdenken van een architectuur, in goede banen leiden van een migratie of bewegen naar een vorm van Cloud, we zijn er klaar voor. Goed uitgerust. Thuis in het ontwikkelen van applicaties (Java, Kotlin, etc.), bouwen van Continuous Integration & Delivery Pipelines en de inrichting van nieuwe (Cloud) omgevingen (met tools als Ansible, Kubernetes, Puppet, etc.).

Of de organisatie nu vraagt om een Development of Ops engineer, of de ultieme combinatie van beiden. Interim DevOps kracht voor een korte of lange periode, een single engineer of een complete mobiele eenheid. In alle gevallen geldt: Techforce1 daar kom je verder mee.

Goed om te weten: het leveren van de beste prestaties gaat wat ons betreft ook op voor het zo snel mogelijk met een nieuwe opdracht up ‘n running zijn. Dus bel 030 – 227 1818 of mail arjan@techforce1.nl, dan gaan we direct aan de slag.